forretter


Forretter
Vorspeisen
Starters

20)

Frisk brød m. hvidløgsmør
Knoblauchbrot
Garlichbread
Kr. 25,00

2)

2 Slags sild (marineret og kryddersild) m/fedt, smør og rugbrød
2 Sorten Heeringe (mariniert und kräuter)m/Schmalz,
Butter und Schwartzbrot
Kr. 75,00

23)

Hummersuppe m. flûtes
Hummersuppe m/ Stangenbrot
Lobstersoup
Kr. 85,00

24)

Scampi frites m/ flûtes
Scampi Frites m/ flûtes.
Kr. 85,00

26)

Rejecocktail m/flûtes
Krabbencocktail m/Stangenbrot
Prawncocktail
Kr. 75,00


Salatret

27)

Stor tallerken salat m/flütes og smør
Grosses Teller Salat m/Stangenbrot und Butter
Big salad-plate
Kr. 85,00


fiskeretter

Da vi satser på at have friske fisk, og leverancerne kan svinge, kan det betyde, at vi nogle dage kan have udsolgt.

32)

400 Gr. Stegt Rødspætte m/hvide kartofler og persillesauce
Scholle gebraten m/Petersilliensauce und Salzkartoffeln
E: Plaiche (big flatfish)with parsleysauce and new potatoes
Kr. 185,00

34)

Stegte ål m/hvide kartofler og persillesauce (min. 2 personer)
Gebratende Aale m/Salzkartoffeln und Petersilliensauce (min. 2 Personen)
Fried eals with parsley-sauce and new potatoes (min. 2 persons)
Kr. 275,00

Retterne er portionsanretninger, og kan ikke deles
Die Gerichte werden Überschrift Platten, und kann nicht freigegeben warden
Dishes are heading collations, and can not be shared

Der tages forbehold for skrivefejl og prisstigninger

  restaurant 350

Indhent tilbud om

Kro opkold,
Festarrangement
&
Weekendophold,
Møde/kursus




Femø Kro
Askhavnsvej 66 & 69
Femø - 4930 Maribo
Telf.: 5471 5009
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.