Bryllup i naturskønne omgivelser​

Er du på udkig efter skønne lokaler til bryllup? Så er du landet det rigtige sted. Hos Femø Kro og Feriecenter tilbyder vi skønne lokaler på vores familiedrevet kro/hotel.

Vores Hotel ligger på øen Femø tæt på Sjælland – kun en smuttur fra Lolland.

Vi har sørget for hyggelige rammer i naturskønne omgivelser. Kroen er derfor det ideelle sted til et romantisk ophold og uforglemmelige bryllupper. 

Vi er meget fleksible omkring arrangementerne, der bliver afholdt på stedet. Vi lægger stor vægt på personlig betjening, så det er jer, der er i fokus.

Vores bryllupslokaler ligger kun 800 meter fra stranden, hvilket gør oplevelsen endnu smukkere og meget idyllisk.

Vi tilbyder også bryllup med overnatning, som blandt andet indebærer festmenuer, levende musik, drikkevarer, brunch og færgebilletter. Vi kan tilbyde:

  • Lokaler til bryllup
  • Tre retters festmenuer og vin ad libitum
  • Levende musik
  • Overnatning i dobbeltværelser med bad og toilet – inkl. brunch
  • Personfærgebilletter​

Hvad koster det at holde bryllup?

Vores priser varierer fra kuvert til kuvert, alt efter hvilke ønsker og behov I har til brylluppet. Vælger du den første pakke, vil du få et festlokale, velkomstdrinks, tre retters festmenu, vin ad libitum, levende musik (ved minimum 38 mennesker), overnatning i dobbeltværelser, brunch og færgebillet til en pris pr. kuvert på 1.095 kr.

Derudover har vi nogle øvrige valgmuligheder, der kan vælges oveni – for eksempel natmad, fri bar eller en ekstra overnatning. Vi sørger altid for, at vores kunders ønsker og behov bliver realiseret. Derfor skal du ikke tøve med at forhøre dig hos Femø Kro og Feriecenter.

Vælger du vores lokaler og festmenuer, garanterer vi for, at vi forbereder os grundigt. I fællesskab får vi skabt det drømmebryllup, du ønsker dig.

Mangler du informationer?

Hvis du har behov for yderligere informationer eller allerede ved, at du vil holde bryllup med overnatning hos os, så hører vi meget gerne fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os og få flere informationer om vores selskabslokaler, menuer eller øvrige faciliteter.

Ring på telefon 54 71 50 09, eller skriv en e-mail til femoe@femoekro.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Følg Femø Kro på Facebook​

FIRMAINFORMATIONER

​Femø Kro og Feriecenter

Askhavnsvej 66 & 69

4945 Femø

KONTAKTINFORMATIONER

Tlf.: 54 71 50 09

E-mail: femoe@femoekro.dk

CVR: 43029819