Vælg mellem disse tre menuer
________________________________________________
Menu 1:
Forret:
Laksetatar med avokadocreme og sprøde rugbrødschips
Hovedret:
Rosastegt kalvefilet med rødvinssauce, små ovnbagte tomater og sæsonens grønt.
Dessert:
Chokoladetrøffelkage med hindbærcoulis og vanilleis.
________________________________________________
Menu 2:
Forret:
Sommerlig salat med grillede grønne asparges, serranoskinke og citronvinaigrette
Hovedret:
Langtidsstegt svinekam, mild sennepssauce, franske ærter(ærter og perleløg) nye kartofler og rababerkompot
Dessert:
Luftig cheesecake med friske jordbær og mynte.
________________________________________________
Menu 3:
Forret:
Tunmousse med citron og dild – serveres på salatbund og flûtes.
Hovedret:
Kyllingebryst med serranoskinke, estragonsauce og kartoffelgratin.
Dessert:
Klassisk italiensk tiramisu.
________________________________________________
Der er mulighed for at vælge alternativer med tillæg.