Hyggelig restaurant på Femø

Leder du efter en restaurant, der er beliggende i naturskønne områder? Så skal du uden tvivl besøge Femø Kro og Feriecenter. Vores restaurant er åben for kunder fra sidst i april til starten af oktober. Vi er beliggende på Femø, tæt på Sjælland.

Vores kro/hotel er familiedrevet og ligger kun 800 meter fra stranden. Her vil du opleve en hyggelig atmosfære og et spisested i de helt rigtige, idylliske rammer. Du får mulighed for at nyde din frokost på vores terrasse, alt imens du kan kigge ud på den skønne udsigt.

I tilknytning til restauranten har vi en hyggelig kro. Krostuen er også ideel til dig, der ønsker at nyde en kop kaffe, en iskold øl eller andre drikkevarer fra menukortet. Tager du færgen for at besøge os på Femø, sørger vi for at hente og bringe dig i vores kro-bus fra havnen til kroen uden beregning.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Store, flotte rødspætter
  • Friske, stegte ål
  • Store wienerschnitzler
  • Bøffer af mørt oksekød

En dejlig oplevelse

Hos os garanterer vi for, at du får en uforglemmelig oplevelse, når du besøger vores restaurant. Her får du personlig betjening og smagfuld mad, som du sent vil glemme.

Måske har du ovenikøbet lyst til en kroferie, hvor du kan få glæde af vores menu en hel weekend.​

Er der en af dine nærmeste, der i øjeblikket fortjener ekstra forkælelse? Så er der rig mulighed for at invitere din ven, kæreste, mor eller anden med på en dejlig middag i vores restaurant.

Nyd vores smukke omgivelser, en lækker rødspætte, ål eller møre bøffer og et glas vin med én, du holder af. Vi sørger for, at I får en skøn oplevelse fra start til slut.

Ønsker du at bestille bord?

Mangler du yderligere informationer, eller er du interesseret i at bestille bord og kro-bus med det samme? Så hører vi meget gerne fra dig. Er du interesseret i et weekendophold, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 54 71 50 09, eller skriv en e-mail til femoe@femoekro.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Nyd frokosten på vores udsigtsterrasse.

Vi har mange års erfaring med større selskaber. Ring og få et tilbud

I tilknytning til restauranten, har vi en hyggelig krostue​

Følg Femø Kro på Facebook​

FIRMAINFORMATIONER

​Femø Kro og Feriecenter

Askhavnsvej 66 & 69

4945 Femø

KONTAKTINFORMATIONER

Tlf.: 54 71 50 09

E-mail: femoe@femoekro.dk

CVR: 43029819