Ø-hop til de smukke danske øer​

Vil du på ø-hop i Smålandshavet eller andre steder rundt i landet? I så fald kan vi hos Femø Kro og Feriecenter være behjælpelige. Vi er beliggende på Femø og har arrangeret rejser for private og erhverv fra byer rundt omkring på hele Sjælland.

Når en rejse har temaet ø-hop, betyder det, at du kan besøge flere forskellige rejsedestinationer på én og samme tur. Det er således den oplagte rejse for dig, der gerne vil besøge flere af de fantastiske øer, Danmark har at byde på.

Vi arrangerer ø-hop i Danmark til fordelagtige priser. På den måde kan du komme helt tæt på de små, skønne øer, vores land har at byde på.

Tag på ø-hop i Smålandshavet – oplev skøn natur

Mange glemmer det, men faktisk byder Danmark på et enormt antal øer rundt omkring, som hver især byder på skønne naturoplevelser og lokal charme. 

Vi tilbyder en rundrejse til disse øer, hvor du kan slappe fuldstændig af, nyde livet og lære mere om øernes fascinerende historier. Det drejer sig blandt andet om Smålandshavet.

Du ved sikkert, hvor svært det kan være at beslutte sig for, hvor man gerne vil tilbringe sin ferie. Denne udfordring slipper du for ved at tage på en rundrejse, hvor temaet er ø-hop i Danmark.

Her kan du opleve flere øer på samme rejse i stedet for at nøjes med blot en. Har du altid haft et ønske om at lære mere om de mange smukke øer, der findes i det danske øhav, bør du tage med på vores rundrejse.

​​

Kontakt os med det samme for mere information

Har du altid drømt om en rejse med temaet ø-hop i Danmark? Vi arrangerer rundrejser rundt på de danske øer i Smålandshavet til en god pris, og det gælder både for erhvervsdrivende og private.

På denne rejse vil du opleve smuk natur så langt, øjet rækker, og vi garanterer dig en tur, du sent vil glemme.

Er du interesseret i at høre mere om denne unikke mulighed, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Det kan du enten gøre ved at skrive en besked til e-mailen femoe@femoekro.dk eller ringe til telefon 54 71 50 09. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

På Lolland kan vi varmt anbefale at besøge følgende:

Følg Femø Kro på Facebook​

FIRMAINFORMATIONER

​Femø Kro og Feriecenter

Askhavnsvej 66 & 69

4945 Femø

KONTAKTINFORMATIONER

Tlf.: 54 71 50 09

E-mail: femoe@femoekro.dk

CVR: 43029819